Светилка Е27 висечка дрво Пендулум Ледванс/ Осрам

  • Достапност: На залиха
  • Производител: LEDVANCE
1.080 ден.
Цената е со вклучен ДДВ
Единица мерка: парче

Опис на производот

-

Мени