Детска светилка Е27 розева СКУ3079 Ханка ДЕКОР РАБАЛУКС

  • Достапност: Нема на залиха
  • Производител: RABALUX
  • Шифра на артиклот: 015164
  • Каталошка шифра: 307924
2.100 ден.
Цената е со вклучен ДДВ
Единица мерка: парче

Опис на производот

-

Мени