Нашата адреса

Њуделхиска 6, 1000 Скопје, Македонија
Е-пошта: lira@lira.com.mk
Фиксни Телефони: +389 (0)2 3067 651;
+389 (0)2 3063 645;
+389 (0)2 3093 687;
+389 (0)2 3093 688;
Мобилен телефон: +389 (0)71 329 688

Работно време
Понеделник - Петок: 08 - 17 часот
Сабота: 08 - 15 часот
Недела: Затворено

Оставете ни Порака

Мени