Светилка декор. фасонка Е27 висечка дрво Пендулум Ледванс/ Осрам

  • Достапност: На залиха
  • Производител: LEDVANCE
  • Шифра на артиклот: 015349
  • Каталошка шифра: 4099854092503
1.080 ден.
Цената е со вклучен ДДВ
Единица мерка: парче

Опис на производот

-

Мени