ЛЕД Е27 60вт/827 9вт РГБ регул. далечинско 806Лм Осрам

  • Достапност: На залиха
  • Производител: LEDVANCE
352 ден.
Цената е со вклучен ДДВ
Единица мерка: парче

Опис на производот

-

Мени