Фреквентен регулатор 1Ф влез 220В 1,5КВ ХАВБА2С0015Г Химел

  • Достапност: Нема на залиха
  • Производител: HIMEL
  • Шифра на артиклот: 014209
  • Каталошка шифра: HAVBA2S0015G
12.452 ден.
Цената е со вклучен ДДВ
Единица мерка: парче

Опис на производот

-

Фреквентниот регулатор ги претвора константните напон и фреквенција земени од мрежа во променливи напон и фреквенција. На тој начин, моторот работи со зголемени перформанси. Примена: мали машини, вентилатори, пумпи

Мени