ЛЕД Е27 36вт/825 глоб ретро Г125 4,5вт 420Лм Осрам

  • Достапност: На залиха
  • Производител: LEDVANCE
349 ден.
Цената е со вклучен ДДВ
Единица мерка: парче

Опис на производот

-

Мени