ЛЕД светилка 36вт/840 1200мм Боденг

  • Достапност: На залиха
  • Производител: LIRA
  • Шифра на артиклот: 008359
285 ден.
Цената е со вклучен ДДВ
Единица мерка: парче

Опис на производот

-

Мени