ЛЕД светилка аголна 20вт/3000-6500К регулација КЛИК 1400мм Боденг

  • Достапност: На залиха
  • Производител: LIRA
  • Шифра на артиклот: 002205
6.474 ден.
Цената е со вклучен ДДВ
Единица мерка: парче

Опис на производот

-

Мени